مترو

Subway

توضیحات

هنگامی که وارد ایستگاه‌مترو میشویم مترو قسمت های مختلفی تقسیم می شود ابتدا از پله برقی به سمت گیت می آییم و یا اینکه کارت بلیت خود را شارژ کرده یا  بلیط خریداری می‌کنیم و بعد از آن وارد سالن انتظار میشویم و با نشستن یا ایستادن در سالن انتظار منتظر مترو میمانیم هنگام وارد شدن به داخل واگن هنگام گرفتن دستگیره مترو هنگامی که بخواهیم به مقصد برسیم و بعد از آن پیاده شدن مراحل خروج شدن از ایستگاه را طی میکنیم فضا های گوناگونی در مقابل دید ما قرار می گیرد

که این فضاها بهترین فضا و مکانی است که از آن برای تبلیغات محصولات و برندهای گوناگون استفاده می شود مکانی که بر روی آن تبلیغات محصولات و برند ها را می بینیم شامل  دیواره های موجود در ایستگاه مترو بدنه مترو دستگیره های مترو شیشه های پله برقی می باشد به خاطر اینکه مسافران زیادی هرروزه این مسیر را طی می کند تبلیغات در مترو اهمیت زیادی دارد تعداد زیادی آن را مشاهده می‌کنند

مترو ((به فرانسوی: Métro)، در انگلیسی: Rapid transit, subway) گونه‌ای سیستم ترابری همگانی با گنجایش بالا است که بیشتر در منطقه‌های شهری ایجاد شده‌است. برخلاف اتوبوس یا تراموا، مترو گونه‌ای سیستم ریلی برقی است که در مسیرهای ویژه‌اش کار می‌کند و عابران پیاده یا هیچ وسیلهٔ نقلیه دیگری به این مسیر دسترسی ندارندو بیشتر در تونل‌ها یا ریل‌های مرتفع غیر همسطح حرکت می‌کند.

خدمات مترو نوین معمولاً توسط قطارهای خودکششی الکتریکی ارائه می‌شود که بر روی ریل راه‌آهن حرکت می‌کند، هرچند برخی قطارهای دارای چرخ‌های لاستیکی یا شناور مغناطیسی نیز وجود دارند. ایستگاه‌های مترو معمولاً نسبت به ریل قطار در ارتفاع قرار داشته و فاقد هرگونه پله‌ای به سمت قطار هستند. این سکوها معمولاً نسبت به قطار یک فاصله خالی دارند که برای کاهش این فضای خالی بین سکو و قطار نیاز به ساخت قطارهای سفارشی است. سیستم‌های مترو معمولاً برای حداکثر راحتی و بازدهی با سایر سیستم‌های حمل و نقل مانند اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها تکمیل می‌شوند و معمولاً همگی توسط یک نهاد دولتی یا خصوصی اداره می‌شود.

نخستین متروی جهان راه‌آهن نیمه‌زیرزمینی متروپولیتن بود که در سال 1863 به عنوان یک سیستم ریلی معمولی افتتاح شد و اکنون بخشی از مترو لندن را می‌سازد.

در سال 2021، چین بیشترین شمار سیستم متروی جهان را داشته‌است که شمار آن به 40، و طول آن به بیش از 4500 کیلومتر می‌رسید. همچنین بزرگترین سهم را در درصد گسترش سیستم‌های مترو در جهان در دههٔ گذشته داشته‌است.طولانی‌ترین سیستم متروی تک اپراتور جهان از نظر طول مسیر نیز متروی شانگهای است.بزرگترین متروی جهان از نظر شمار ایستگاه نیز متروی نیویورک سیتی با 472 ایستگاه است.